DINNER CONCERT RALPH DE JONGH BAND

Datum: 03/07Deur open: 19:30
Genre: Blues // Rock 'n Roll

Afgelopen jaar gaf Ralph een geweldig concert in de EM2. Hiervan verscheen een live LP. We zijn verheugd deze fijne band weer op het podium te zien. Een avond gegarandeerd genieten!

Ralph de Jongh is er niet een uit het genre “Classic blues”. De bluesmuziek vormt onmiskenbaar een rode draad door zijn eigen werk. Zijn muziek klinkt rouw, gevoelig met een dikke swing. Soms lijkt de stem op Mick Jagger. Altijd behoud Ralph zijn eigen unieke stijl.  

Ralph de Jongh is een terugkerende muzikant in Groningen en omstreken. Hij werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee van Cuby and the Blizzards. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames (in 2019 is zijn nieuwe album QUANTUM uitgekomen), in een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden: een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Vol energie en intensiteit!

Bezwerend sleept hij het publiek mee zijn eigen blues-wereld in. En probeer daar maar eens uit los te komen!

Start dinner: 18:00 uur
Deur open 19:00 uur
Start band 19:30 uur

EM2 presenteert ‘Dinner Concerts’. Naast het concert kun je ook nog genieten van een een hapje in een sfeervolle omgeving. Op het menu: Rodizo stijl steenoven pizza’s, met verschillende toppings. Van 18:00 t/m 21:00 gaan we rond met verschillende slices pizza (ook vegetarisch). 

Voorverkoop concert: € 15,- (excl. servicekosten)
Voorverkoop concert + dinner: € 30,- (excl. servicekosten)
Deur concert: €17,50 (indien voorradig)

Meer info