PLAYING NEW YORK

Datum: 06/09

Deur open: 16:00

Prijs: € 17,-

Genre: Muzikale vertelling

Playing New York van de Eef van Breen Group is een muzikale trip van een groep vrienden die de Big Apple wil betoveren. Deze muzikale vertelling is een film zonder beeld. Als in een bioscoop met dolby surround wordt het publiek dit magische verhaal ingetrokken. Het spel van de acht musici, een operazangers, een foley-artist en een voor de gelegenheid samengesteld Gronings koor vormt een hypnotiserend kampvuur waarin de verbeelding wordt aangewakkerd.

Playing New York in de buitenlucht, volledig coronaproof!

Over Playing New York
Een droom. New York betoveren met muziek. Groots en overweldigend. Een geweldloze aanslag, met grootse impact. Een reis, geen plan. Een groep muzikanten. Een confrontatie met de werkelijkheid, met elkaar, met de grootte van de stad. Frustratie. Belemmering. Twijfel. Ja zelfs angst. En dan valt er sneeuw. New York, gehuld in een fonkelend witte deken. Puzzelstukjes, die langzaam op hun plek terechtkomen.

Beleef dit waargebeurde verhaal in Groningen bij EM2 op het bruisend Suikerunie-terrein. Als in een bioscoop met dolby surround wordt het publiek dit magische verhaal ingetrokken. Laat je omringen door muziek en geluid van de acht musici, een operazangers, een foley- artist en een voor de gelegenheid samengesteld Gronings koor. Het spel van de musici, hun instrumenten en attributen vormt een hypnotiserend kampvuur waarin de verbeelding wordt aangewakkerd. Beeld is het belangrijkste onderdeel van een film. In Playing New York worden beelden in het hoofd van de toeschouwer opgeroepen, om zo de film nog intenser te beleven. Want een film zonder beeld beleef je als geen ander!

Eef van Breen: ‘Playing New York gaat over het betoveren van de stad. De stedelijke geluiden dringen het concert binnen en integreren met de muziek en beleving.’

Zaterdag 5 september 
Tijd: 16:00 – 18:00 uur
Tickets: €17,- (excl. servicekosten)
Koop hier je ticket.

Zaterdag 5 september 
Tijd: 20:00 – 22:00 uur
Tickets: €17,- (excl. servicekosten)
Koop hier je ticket.

Zondag 6 september 
Tijd: 20:00 – 22:00 uur
Tickets: €17,- (excl. servicekosten)
Koop hier je ticket.

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!