Pizza Party - EM2 Groningen
^

Pizza Party

Datum: 28/07Deur open: 17:00
Prijs: €15Genre: Good Food

Back in the game voor de fans: Er is weer Pizza Rodizio op vrijdag 28 juli.

Een VrijMiBo met onbeperkt pizza’s eten. Bij een Pizza Party bestel je niet 1 pizza, maar lopen wij rond met verschillende pizza’s. Dus elke keer weer een versche warme slice met een verrassende topping. OOK VEEL VEGA OPTIES!

VrijMiBo-isch 

Wij zijn zowaar eens op een vrijdag open, speciaal voor de verstandige thuisblijvers. De Schoolvakanties zijn begonnen, wat voor kinderloos-werkend Nederland betekend dat nu de meest productieve weken van het jaar zijn aangebroken. Serene rust op de werkvloer, geen files en ongestoorde zondagochtenden: jij kan nu rammen en dat mag worden beloond. 

Dus sleur je ongebonden collega’s naar het mooiste plekje van Stad. Kunnen jullie het weer over échte belangrijke zaken hebben ipv kinderopvang, school traktaties en schermtijd. Scheisse weer? We hebben binnen ook mooie plekken!

Over onze Pizza’s

We hebben zelf een Italiaanse houtoven gebouwd. Uit dit brandende hart komen de beste pizza’s van Groningen. Althans, dat vinden wij natuurlijk zelf. We laten het deeg 24h reizen en voegen en zuurdesem aan toe, dat zorgt voor een authentieke hartige bite die je nergens ander proeft. De verse groentes op de pizza’s grillen we voor in de oven wat een extra rokerige taste aan de ingredienten geeft. Voor de toppings werken we samen met lokale leveranciers of kiezen we voor Italiaanse kwaliteitswaar.

Zeker zijn van een Pizza? Maak dan een reservering!

PRIJZEN & TIJDEN

€15,- voor Pizza Party
16:00 – EM2 open
17:00 – 21:00 Pizza Party