GECANCELLED: LESOIR & A LIQUID LANDSCAPE

Datum: 21/05

Deur open: 19:00

Prijs: € 10,-

Genre: Progressive rock

Helaas is dit evenement geannuleerd wegens restricties vanuit de overheid mbt het indammen van het  Corona-virus. We zijn bezig met een vervangende datum. 

Unfortunately because of government restrictions, due to Corona-Virus, this event is cancelled. We are looking for a replaceable date. 

In het voorjaar van 2020 brengt Lesoir haar nieuwe album uit en doet tijdens haar tour ook Groningen aan.

Lesoir
Lesoir is geen onbekende in het progressieve rock landschap en ook buiten onze landsgrenzen weet de Maastrichtse band succes te behalen. De artrock band, met twee powervrouwen aan het front, haalt inspiratie uit bands zoals Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson en The Gathering.

A Liquid Landscape
Het geluid van a Liquid Landscape laat zich het beste omschrijven als een mix tussen Pink Floyd en Incubus. Als het samensmelten van de vinyl collectie van babyboom vaders met de cd-collectie van hun millennial zonen. De prog-rock van begin jaren zeventig gemixt met de alternatieve rock van de jaren negentig.

Na shows gespeeld te hebben in heel Europa en na het uitbrengen van twee albums gemixt door Forrester Savell (Karnivool) en Bruce Soord (The Pineapple Thief), werkt de band nu aan z’n derde studio album die in 2020 wordt uitgebracht.

Tickets
Voorverkoop: € 10,- (excl. servicekosten)
Deur: € 12,50

Koop hier je tickets.

Bekijk hier het Facebook evenement.

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!