La Pegatina + MAURINO - EM2 Groningen
^

La Pegatina + MAURINO

Datum: 09/12Deur open: 21:00
Prijs: €23Genre: Rumba, polka, ska, punk, eclectisch

9 december brengen we het Spaanse Catalonië naar Groningen! La Pegatina heeft zijn thuisbasis in het bruisende Barcelona. Ooit begonnen ze daar op straat, nu vullen zij er de grootste zalen en jagen de temperatuur op tot het kookpunt.

La Pegatina: Fiesta therapy

De muziek van La Pegatina is een mengeling van genres die ze in de stad om zich heen hoorde: rumba catalana, ska, punk, cumbia en música mestiza. Hun doel is iedereen in beweging te krijgen, binnen 3 seconden, met een smile van oor tot oor.

Met het repertoire van hun laatste album “Darle la vuelta” presenteren zij een sprankelende nieuwe show met dezelfde power, energie en adrenaline als altijd. En had je de collab met Chef’Special al gehoord: Down for Love? Fiesta therapy, amigo!

con MAURINO

Dansbaar, rauw en persoonlijk: MAURINO is een unieke ‘Future Latin’ sound, dat in het voorjaar van 2020 het licht zag. Reggae drums, jazzy piano, dikke baslijn. Het nieuwe project van de gedreven frontman MAURINO gaat geen enkel genre uit de weg. Zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt tot muziek, begeleid door MAURINO’s vertrouwde diephese stem en zijn maatschappijkritische Spaanstalige teksten. Een geluid van nu, met het gevoel van toen.

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: €23,- (excl. servicekosten)
Deur: €28,-

Deur open: 21:00
Start band: 21:30

Restaurant open: 18:00 – 20:00

ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!