JIMMY ROSENBERG TRIO – Night of the Gipsy Jazz

Datum: 27/11

Deur open: 21:30

Prijs: € 18,50

Genre: Gipsy jazz

Dit evenement verplaatst wegens restricties vanuit de overheid mbt het indammen van het  Corona-virus. Dit evenement zal eerst plaatsvinden op 1 mei en is nu voorlopig verplaatst naar 27 november.  

Unfortunately because of government restrictions, due to Corona-Virus, this event is postponed to 27 November. Original date was the 1th of May. 

Jimmy Rosenberg is terug!

Eén van de grootste muzikale geniën van Nederland en één van de laatste der Mohikanen die op een dergelijk hoog niveau het gipsyjazz genre bespeelt komt EM2 vereren met een optreden. Muzikaal aan de top, onnavolgbaar, maar ook een gekweld kunstenaar. Jarenlang is Jimmy buitenbeeld geweest maar na decennia van afwezigheid lijkt de tijd rijp voor een comeback. Als het Rosenberg Trio staat er derhalve een kleine tour in de planning.

EM2 heeft de eer om één van deze exclusieve concerten te mogen verzorgen. Een unieke kans om de liefde voor muziek in al zijn puurheid te ervaren.

Over het Rosenberg Trio: “Vingervlug toverwerk,” “muziek die door je ziel snijdt,” “het swingt de pan uit,” “een muzikaal unicum.”

Tickets UITVERKOCHT
Voorverkoop: € 18,50 (excl. servicekosten)
Deur: € 25,-

Facebook event

Tickets koop je hier

 

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!