JIMMY ROSENBERG TRIO ✰ NIGHT OF THE GIPSY JAZZ ✰

Datum: 20/08Deur open: 21:30
Prijs: €18,50Genre: Gipsy jazz

 

Jimmy Rosenberg is terug!

Eén van de grootste muzikale geniën van Nederland en één van de laatste der Mohikanen die op een dergelijk hoog niveau het gipsyjazz genre bespeelt komt EM2 vereren met een optreden. Muzikaal aan de top, onnavolgbaar, maar ook een gekweld kunstenaar. Jarenlang is Jimmy buitenbeeld geweest maar na decennia van afwezigheid lijkt de tijd rijp voor een comeback. Als het Rosenberg Trio staat er derhalve een kleine tour in de planning.

EM2 heeft de eer om één van deze exclusieve concerten te mogen verzorgen. Een unieke kans om de liefde voor muziek in al zijn puurheid te ervaren.

Over het Rosenberg Trio: “Vingervlug toverwerk,” “muziek die door je ziel snijdt,” “het swingt de pan uit,” “een muzikaal unicum.”

Voorverkoop: € 18,50 (excl. servicekosten) EXTRA TICKETS OP=OP 
Deur: € 25,-


 

 

Jimmy Rosenberg in EM2 Groningen
Jimmy Rosenberg in EM2 Groningen


Dit evenement verplaatst wegens restricties vanuit de overheid mbt het indammen van het  Corona-virus. Dit evenement zou eerst plaatsvinden op 27 november en is nu verplaatst naar vrijdag 20 augustus 2021.
Unfortunately because of government restrictions, due to Corona-Virus, this event is postponed to the 20th of august 2021. Original date was the 1th of May 2020 / 27 November 2020.