DINNER CONCERTS: INGE VAN CALKAR - EM2 Groningen
^

DINNER CONCERTS: INGE VAN CALKAR

Datum: 25/07Deur open: 19:00
Prijs: €10Genre: Synthpop

De Groningse Inge van Calkar wordt nu al de Nederlandse Kylie Minogue genoemd, maar zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’. Ze heeft het electronicalicht gezien en dat hoor je in de combinatie tussen 90’s synthpop en mainstream met een scherp randje. Met gedurfde teksten en een verleidelijk imago staat ze vol energie op het podium!

Ooit begonnen als een singer-songwriter heeft Inge al veel meegemaakt. De Groningse is niet bang om een nieuwe koers te varen. Met de zomerhit ‘Touchdown’, die als Topsong werd gekozen bij Radio 2, is het duidelijk dat ze de goede koers gevonden heeft. Ook nu schrijft ze haar nummers nog altijd zelf, maar tegenwoordig bouwt ook producer Gordon Groothedde mee aan de sound die bij haar past.

Inmiddels is haar nieuwe ‘Full Color’ EP bijna klaar, waarvan binnenkort de single ‘Spinning Around’ uitkomt met als thema het overnemen van de wereld tijdens het uitgaan. Haar echte veroveringstocht begint op 25 juli in de EM2, dan gaat deze ‘La Dama Bianca’ ons laten zien wat ze in huis heeft!

Deur open 19:00uur
Start band 19:30uur

EM2 presenteert ‘Dinner Concerts’. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je in een sfeervolle omgeving genieten van optredens van diverse artiesten.  Op het menu: verschillende slices steenoven pizza’s

Koop je tickets via deze link.
Beperkt aantal kaarten beschikbaar.

VVK CONCERT €10,00 (excl. service kosten).

P.S. Terras & Tuin blijft toegankelijk voor reguliere bezoekers.