Illustere Figuren: Titaantjes - EM2 Groningen
^

Illustere Figuren: Titaantjes

Datum: 17/09Deur open: 15:00
Prijs: €14,50Genre: Interactief theater

De voorstelling Titaantjes is het jubileum waar het voortbestaan van Illustere Figuren van afhangt. Tien jaar lang werken Illustere Figuren nu samen. We begonnen met zeven en zijn met vier over. Hoe ga je om met obstakels op de weg, mensen die vertrekken, als het niet gaat zoals je hoopt, of als de wereld om je heen in rap tempo verandert? Wat blijft er dan over van je wereld die je voor ogen had?

In de vorm van een theatrale ledenvergadering stemt het publiek over het lot van het collectief: als je als kunstenaar geen impact maakt met je werk, hoe kun je dan voortbestaan? Zelfspot en pijnlijke eerlijkheid staan centraal in dit theatrale onderzoek naar idealen, maakbaarheid en bestaansrecht. IF neemt je mee in de vraag waarom je doet wat je doet en bovenal: neem je daar genoegen mee? Impact hebben, vermaken en de wereld mooier kunnen maken. Met deze idealen richtten 7 vrienden theatercollectief Illustere Figuren op. Hoe staat het er nu voor met de overgebleven leden Raymond, Zen, Tim en Joeso?

Tien jaar later opent Illustere Figuren een theatrale vergadering, waarin zij beslissen of het collectief moet blijven bestaan of niet.