Sluiten

HOP! INTO THE GRAIN, SPECIAALBIER FESTIVAL – Zaterdag 26 MEI

26 mei, 2018, zaal open: 12:00 aanvang: eindtijd: 01:30
Prijs € 14,95

Het beste van twee werelden komt samen tijdens het Hop! Into the Grain Speciaalbier festival; de mooiste speciaalbieren van Neerlands bodem kun je proeven in een setting van een muziekfestival. Landelijke Brouwerijen als Het Uiltje, Jopen, De Moersleutel, De Kromme Haring, Oproer en Frontaal zullen hun opwachting maken. Daarnaast zijn er natuurlijk een aantal lokale brouwerijen aanwezig om de dorst te lessen. En even geen zin in bier? Raúl de Ciderman neemt voor deze gelegenheid zijn meest smaakvolle cider mee.

Er is natuurlijk geen groter genot dan een mooi craft biertje gecombineerd met toffe muziek. En zoveel biersmaken zoveel muzieksmaken; er is dan ook een brede muzikale programmering om aan ieders wens te voldoen. Zo is er de opzwepende hiphop van Rum & Skunk, Garagerock van Magnetic Spacemen en prachtige New Wave/ Indie Rock van Model Depose! Als klap op de vuurpijl zal Rammerrick een set van Rammstein coveren. Tussen de liveacts zal een DJ de stiltes vullen met fijne tunes.                             

Voor zoveel moois is het noodzakelijk een goede bodem te leggen. Om de honger te stillen zullen er diverse foodtrucks aanwezig zijn, hierbij is ook rekening gehouden met de veganistische bezoeker.

Het Hop! Into the Grain Speciaalbier Festival zal om 12:00 uur starten en afgelopen zijn om 01:30 uur.

Een ticket kost € 14,95 (incl. servicekosten & festivalglas).

https://www.hopintothegrainfestival.nl/