Club Takeover by Honing Records - EM2 Groningen
^

Club Takeover by Honing Records

Datum: 19/01Deur open: 21:00
Prijs: €GratisGenre: Hiphop

Op 19 januari nemen Rens, Jaïr & Ome Uncle met Honing Records de EM2 over. Een energieke hiphop avond waar 6 onafhankelijke acts (3 Groningse en 3 Amsterdamse) de frisse wind binnen de hiphop presenteren. Naast deze 6 acts zijn er gast performances van o.a. Spacekees en Roellie Vuitton. Om zo de nieuwe en de oude garde, de energie uit Amsterdam en Groningen én de elektronische kant van hiphop met elkaar samen te smelten.

GRATIS TOEGANG

Timetable
21:00 – 22:00. inloop
22:00 – 22:20. Never Been to Berlin [LIVE]
22:20 – 22:40. Northern Lights [LIVE]
22:40 – 22:50. pauze
22:50 – 22:10. Alexander Moto [LIVE]
23:10 – 23:30. Hessel Du Mark [LIVE]
23:30 – 23:40. pauze
23:40 – 00:00. Jong Louis [LIVE]
00:00 – 00:30. Rens, Jaïr & Ome Uncle [LIVE]
00:30 – 01:00. afterparty

Never Been to Berlin
Never Been to Berlin neemt luisteraars mee op reis naar onbekend terrein. Dit zanger/producer-duo, bestaande uit Midnight Phone Carl (Sander Kaatee) en Goossie Dilligans (Goya Buitenhuis), maakt meeslepende Engelstalige dancemuziek en tapt inspiratie uit allerlei genres. Op hun debuutalbum ‘Aha-Erlebnis’ (2020) hoor je betoverende trance, opzwepende pop en ronduit beukende beats. In mei 2022 kwam hun nieuwe EP ‘Junction’ uit met tevens ruimte voor introspectieve luisternummers. Recentelijk hebben ze de single ‘Something Like Me’ uitgebracht en vlak voor ESNS staat hun nieuwste release ‘Beautiful Day, Sunday Morning’ op de planning.

Northern Lights
Is een gemeenschap en een internationaal creatief collectief dat oprechte en memorabele verschillende vormen van kunst en rauwe ervaringen levert die gebaseerd zijn op hiphop. Het doel is om de aanwezigen en supporters een oprecht en rauw geluid en ervaring te bieden. Dit door interactie met het publiek, of het nu digitaal is of tijdens verschillende vormen van evenementen. Om samen een gemeenschappelijke liefde voor hiphop en zijn vele vormen te delen.

Alexander Moto
Alexander Moto is een allround creatieveling, met de focus op schrijven en muziek. De jonge, inmiddels al jaren in Groningen wonende, Fries maakt eerlijke, reflectieve en scherpe hiphop, waarin geen bladen voor de mond worden genomen. Al wordt het gebrek aan deze bladen in zijn muziek soms wat cryptisch vertolkt. Moto houdt ervan om teksten te schrijven die je na tien keer luisteren nog niet helemaal ontcijferd hebt. Het schrijfproces zelf is voor hem vooral therapeutisch, maar heeft ook als doel om de luisteraar zelf te laten nadenken, voelen, reflecteren en leren.

Hessel Du Mark
Hessel Du Mark is een half Nigeriaanse, half Friese hip hop artiest geboren en getogen in osdorp. “Elke keer dat ik die microfoon pak neem ik je mee in een energy exorcism, just tune into the frequency & let your feelings fly like a rocket” (Hessel Du Mark, 4 seconde geleden). De huidige Hessel Du Markttrends zijn: barz, energy, diepte en innovatie

Jong Louis
Jong Louis aka Jong Vloei is een rapper, producer maar vooral gekke glijer uit Amsterdam. Hij deed al talloze releases met gerespecteerde artiesten, waaronder SpaceKees, Ray Fuego en Donnie. Het lijkt maar niet op te houden, althans niet vanzelf. Vloei zijn songs worden gekenmerkt door een nodige dosis van luxe, humor en energie. Deze Amsterdammer schaamt zich niet om toe te geven dat hij slechts één keer per week deelneemt aan een Vrijmibo, overtallig geniet van (yuppen)feestjes en graag oog kont contact maakt.

Rens, Jaïr & Ome Uncle
Rens Jaïr & Ome Uncle is een vunzig en dynamisch trio uit Amsterdam. Artiesten die op het podium de krachten bundelen om het publiek op te zwepen en een glimlach te delen. Alles komt aan bod. Van zoete zomerse wegdromers naar onevenaarbare sloopkogels. De combo tussen Jaïr zijn productieparels en de aanstekelijke energie van Rens zorgt voor een show waar je kan dansen, schuifelen, springen en zweten. Ome Uncle is de DJ, de mascotte en de boter achter de decks. Samen brengen de boys de energie van 0 naar 100 terwijl er wordt gelachen, gesprongen en gedronken.