Fun Lovin' Criminals - EM2 Groningen
^

Fun Lovin’ Criminals

Datum: 02/06Deur open: 21:00
Prijs: €29,10Genre: Hip-hop, rock ‘n’ roll, blues, latin, jazz, soul

Europa’s meest geliefde neefjes uit New York komen naar Groningen! Deze founding fathers van de trip hop zijn onder andere bekend van hun hit Scooby Snacks. Met hun catchy mix van hip-hop, rock ‘n’ roll, blues-jazz en latin-soul staat Fun Lovin’ Criminals op 2 juni in EM2. Dit in samenwerking met Spot Oosterpoort.

Radio en film

Hoe je hits moet maken weten de mannen van Fun Lovin’ Criminals wel, met hun aanstekelijke combinatie van hip-hop, rock ‘n’ roll, blues-jazz en latin-soul bestormde ze in 1996 met hun debuutalbum Come Find Yourself wereldwijd de hitlijsten.

Debuutsingle Scooby Snacks werd gebruikt voor verschillende films van Tarantino, waaronder Reservoir Dogs en Pulp Fiction. Inmiddels heeft de groep zes studio albums op hun naam staan en zijn ze bezig met het zevende album, dat gepaard gaat met een wereldtournee.

Ondanks dat de formatie in de loop der jaren veranderd is, is de muziek nog altijd even goed: de band bestaat uit mede-oprichter Brian ‘Fast’ Leiser, Frank Benbini en gitarist Naim Cortazzi.

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: €29,10 (incl. servicekosten)

Deur open: 20:30
Start band: 21:45