Sluiten

THE BACKSTAGE EDITION Vrijdag 19 januari

19 januari, 2018, zaal open: 16:00 aanvang: eindtijd: 02:00
Prijs € GRATIS

EM2 The Backstage Edition

In de derde week van januari toont Groningen haar ware gezicht als Nightlife Capital tijdens ESNS18. Ben je benieuwd naar de EM2, de nieuwste ruwe diamant met een uitstekende akoestiek van de City in the North? Kom dan vooral langs. Tijdens ESNS18 zetten we de deuren open voor bezoekers, bandleden, managers, bookingskantoren en iedereen met een passie voor muziek.

Programma vrijdag 19 januari

16:00 Showcase EM2

Inloop. Muziek, eten, drinken.

22:30 – Mr. Memoir

De leukste rookie van Stad en Ommeland is natuurlijk Mr. Memoir! We volgen deze jonge held al een aantal jaren en kunnen constateren dat deze dancehallproducer en reggae (fusion) zanger hard bezig is om de rest van de wereld te veroveren. Hij heeft zijn eigen sound gevonden en brengt tegenwoordig – al dan niet zijn muzikale matties- een optreden waarvan de vonken vanaf spatten en je gegarandeerd een goed humeur krijgt.

23:30 – DJ Pjotr (From Hell)

Wat van ver komt is goed. Daarom hebben we speciaal voor onze BackStageEdition DJ Pjotr ingevlogen. Deze iconische DJ komt op de vrijdag het feest afsluiten met de meest waanzinnige rock ’n roll/soul/ en funkplaten. Dus op naar de EM2 en grijp de kans om die verdammten decemberkilo’s eraf te dansen!

During ESNS18 Groningen shows her real face as nightlife Capital. Our doors will be open for curious visitors, artists, bookers, event managers etc. 

This Friday the 19th with a memorially performance of reggae-dancehall artist Mr.Memoir and a never ending dirty Rock’nRoll DJ Set of Pjotr (From Hell). 

Free entrance

Kijk ook op ons Facebook evenement