Sluiten

THE BACKSTAGE EDITION Donderdag 18 januari

18 januari, 2018, zaal open: 16:00 aanvang: eindtijd: 01:00
Prijs € GRATIS

EM2 The Backstage Edition

In de derde week van januari toont Groningen haar ware gezicht als Nightlife Capital tijdens ESNS18. Ben je benieuwd naar de EM2, de nieuwste ruwe diamant met een uitstekende akoestiek van de City in the North? Kom dan vooral langs. Tijdens ESNS18 zetten we de deuren open voor bezoekers, bandleden, managers, bookingskantoren en iedereen met een passie voor muziek.

Programma donderdag 18 januari

16.00  Showcase EM2

Inloop. Muziek, eten en drinken.

20:30 – The Rising Sun

Tijdens onze ESNS18 BackStageEdition zal de reggaeband The Rising Sun met hun zomerse klanken de temperatuur naar tropische waarden laten stijgen in de EM2. Naast een bak met warmte komt de band ook langs met een karrenvracht aan energie en good vibes. Precies wat een mens nodig heeft om de gure wintermaanden door te komen; kom dus ook een shotje van je broodnodige muzikale vitamines halen!

21:30 – De Kat

Laat je vooral niet door de naam in de luren leggen mensen. Want De Kat is zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Het is eerder een leeuw in disguise. Met hun mix van blues-, psychedelische rock-, en surfgeluid zullen ze je voorzichtig besluipen en als het moment daar is muzikaal hard toeslaan. We kunnen niet wachten om te zien hoe ze de zaal zullen laten dampen. Eén ding is zeker, De Kat zal met hun spannende instrumentale nummers blijven boeien tot de laatste noot!

22:30 – Harm’s Fork

De geweldige band rond orgelvirtuoos Harm Wierda, “Harms Fork” komt ook spelen tijdens de ESNS18 BackStageEdition! In de late uurtjes zal EM2 gehuld zijn in de betoverende gospel-voodoo-sound van Harm’s Fork. Als kers op de muzikale slagroom zullen ze ook nog eens werk van hun nieuwe plaat ten gehore brengen.

During ESNS18 Groningen shows her real face as nightlife Capital. Our doors will be open for curious visitors, artists, bookers, event managers etc. 

This day is dedicated to the music that brings you to a higher soul. With performances of reggae band The Rising Sun, Psychedelic-rock act De Kat and Gospel-Hammond-Virtuoso Harm’s Fork

Free entrance

Kijk ook op ons Facebook evenement