ERWIN JAVA – UITVERKOCHT

Datum: 17/07

Deur open: 19:00

Prijs: € 20

Genre: Blues Rock

“Unlock yourselves”. Onder dit motto geeft gitarist Erwin Java met zijn “after lockdown travel party” de komende maanden een paar concerten door het hele land. Als eerste locatie wordt op vrijdag 17 juli de EM2 in Groningen aangedaan.Vier mee dat er weer mag worden opgetreden! Weliswaar in aangepaste vorm, maar vol met opgespaarde energie.

Erwin Java heeft noten gekraakt bij de groten van  van de Nederlandse Rock en Blues scene: o.a. Cuby & the Blizzards, Herman Brood en White Honey staan in een lange rij van samenwerkingen.

Naast Java en zijn band zullen gitarist/zanger Sean Webster (UK), blueszanger uit de Limburgse Maasdelta Phil Bee en toetsenman/zanger Roel Spanjers van de partij zijn.
Omdat het hele gebeuren volgens de corona-richtlijnen moet plaatsvinden is de duurzame evenementenlocatie EM2 ( “waar alles net even anders is” ) de locatie bij uitstek om deze muzikale meeting te laten slagen.

Deur open 19:00uur
Start band 19:30uur

EM2 presenteert ‘Dinner Concerts’. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je in een sfeervolle omgeving genieten van optredens van diverse artiesten. Wil je komen eten? Koop samen met je ticket een ‘pizza-ticket’. Er zijn per avond 70 eetplekken beschikbaar. Op het menu: verschillende slices steenoven pizza’s.

TICKETS VOOR DEZE AVOND ZIJN UITVERKOCHT.
NOG WEL TICKETS BESCHIKBAAR VOOR ZATERDAG 18 JULI. 

VVK CONCERT €20,00 (excl. service kosten).
CONCERT + DINNER €32,50 (excl. service kosten).

P.S. Terras & Tuin blijft toegankelijk voor reguliere bezoekers.

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!