Sluiten

DONNERWETTER & Maaris- VRIJDAG 25 MEI

25 mei, 2018, zaal open: 22:00 aanvang: 22:30 eindtijd: 02:00
Prijs € €10,- vvk, €12,50 Deur + Clubkaart
Oude liefde roest niet. Helemaal niet als het ook nog eens van twee kanten blijkt te komen. We hebben dan ook met smart gewacht om het volgende te kunnen aankondigen: DONNERWETTER IS BACK IN TOWN!

De band die eerder al voor een onvergetelijke avond in de voormalige EMG Faktors heeft gezorgd komt weer naar Groningen om het feest in EM2 nog eens flink over te doen.

Laat je bezweren door de psychedelisch rock met verwijzingen naar zo’n beetje alles wat vet is in combinatie met gitaren. Donnerwetter maakt psychedelische roots met het venijn van punk. De intense liveshows klinken alsof Wilco, MGMT, White Denim, The Cramps, 16 Horsepower en Grizzly Bear samen het podium beklimmen en ze Nick Cave als bezwerende frontman hebben gestrikt.

OOR: ‘Een livesensatie die je een keer gezien moet hebben.’

PlatoMania: “De caleidoscopische rock van de band hypnotiseert, verleidt en verwart.”

3VOOR12: “Zanger Rocco zingt recht uit het hart. Dat hoor je, dat voel je, dat zie je. Melancholiek met ballen.”

Zie ook de documentaire die in aanloop van Noorderslag 2017 is gemaakt;
https://www.youtube.com/watch?v=nFSIsAVsgC4

Dit optreden is onderdeel van de Donnerwetter Europamine tour.

Het voorprogramma zal verzorgt worden door de fantastische band MAARIS.

MAARIS

Dit stelletje jonge honden eet, drinkt en leeft muziek. In dit geval rock en blues. Wie nu denkt aan het standaard 12 bar-blues-maten-riedel kan het vergeten; dit is blues anno nu. Het rockt en is zinnenprikkelend. Het geluid is fris en nieuw en de band heeft het voor elkaar weten te krijgen om in relatief korte tijd een geheel eigen sound te ontwikkelen. Met een dynamische frontvrouw, een drummer die speelt als een heimachine, een gitarist die zijn gitaar bespeelt alsof ie met het ding geboren is en een Hammond-man die het geheel van een smaakvol en virtuoos orgelgeluid voorziet is dit een band om in de gaten te houden. We voorspellen een mooie toekomst voor dit eigenzinnig en zeer getalenteerde stel muzikanten. Grijpt dus je kans om deze band te checken. Want voor je het weet zijn deze creatieve vogels gevlogen om de rest van de wereld muzikaal te veroveren!

 

Kaarten in de voorverkoop zijn hier te verkrijgen.