DINNER CONCERTS: HISKE & JOB

Datum: 08/08

Deur open: 19:00

Prijs: € 5

Genre: Franse Chansons & Jazz

Geen zwarte vrijdag en uren in de file staan rondom Parijs voor het ‘God in Frankrijk’ gevoel. Hiske Oosterwijk en Job brengen speciaal voor deze avond een repertoire gegrondvest op de Franse chanson traditie. Ook de geschiedenis van het Nederlandse lied komt voorbij. Dat wordt dus genieten van muziek uit volkstraditie, maar met de interpretatie van de jazz musicus.

Als duo performen Job en Hiske songs die bij velen bekend in de oren klinken, maar uitgevoerd in de spirit van een jazzmuzikant. Er zijn altijd verrassende wendingen voor de luisteraar en zelfs voor Job en Hiske zelf. Dit komt omdat ze elkaar constant blijven uitdagen om tot een hoger niveau te komen.

Maar hun focus blijft uiteindelijk toch om de luisteraar mee te nemen op een reis vol mooie pop en jazz songs die hart en ziel raken, zowel in club-, concert- en theaterpodia, als in een meer intieme setting waar mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten en van goede muziek te genieten. En daar is EM2 de uitgelezen plek voor!

Especially for this occasion Hiske & Job  will perform songs from the French chanson tradition, as well as songs from the legacy of Dutch pop music. You will enjoy music from folk tradition, but with the interpretation of a jazz musician.

Start dinner: 18:00 uur
Deur open 19:00 uur
Start band 19:30 uur

EM2 presenteert ‘Dinner Concerts’. Naast het concert kun je ook nog genieten van een een hapje in een sfeervolle omgeving. Op het menu: Rodizo stijl steenoven pizza’s, met verschillende toppings. Van 18:00 t/m 21:00 gaan we rond met verschillende slices pizza (ook vegetarisch). 

Koop hier je ticket.

Voorverkoop concert: € 5,- (excl. servicekosten)
Voorverkoop concert + dinner: € 20,- (excl. servicekosten)
Deur concert: €7,50  (indien voorradig)

Facebook evenement

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!