DINNER CONCERTS – BERT HADDERS & JOOST DIJKEMA

Datum: 01/08Deur open: 19:00
Prijs: €5Genre: Bluesgrass

Groningse bluesgrass. Is er een betere locatie voor dit genre dan EM2? Nope! Dus op naar onze fijne venue voor een spetterend optreden van deze twee zeer gerespecteerde heren. Topmuzikanten die al door menig Groninger in het hart zijn gesloten. Ze brengen rauwe, pure muziek  zonder sentimenteel of ‘folks’ te worden.

Zanger en muzikant Bert Hadders scoorde de laatste jaren hits met nummers als Beloofde Laand, Der Zit Gain Schot In Mie en Poolse Bruid. Onlangs kreeg hij de K. ter Laan-prijs toegekend voor zijn verdiensten voor de Groninger taal. Het pas verschenen vijfde album Kokeleko maakte hij samen met Joost Dijkema.

Partner in de muzikale crime Joost Dijkema is de koning van het Noorden als het gaat om finger-picking guitar. Een techniek waarmee hij niet alleen in het Hollandse land hoge ogen gooit maar ook Amerika mee verovert.

Kortom, een heerlijk duo om voor even mee op vakantie te gaan naar de Deep South. See ya!

Start dinner: 18:00 uur
Deur open 19:00 uur
Start band 19:30 uur

EM2 presenteert ‘Dinner Concerts’. Naast het concert kun je ook nog genieten van een een hapje in een sfeervolle omgeving. Op het menu: Rodizo stijl steenoven pizza’s, met verschillende toppings. Van 18:00 t/m 21:00 gaan we rond met verschillende slices pizza (ook vegetarisch). 

Koop hier je ticket.

Voorverkoop concert: € 5,- (excl. servicekosten)
Voorverkoop concert + dinner: € 20,- (excl. sericekosten)
Deur concert: € 7,50 (indien voorradig)

P.S. Terras & Tuin blijft toegankelijk voor reguliere bezoekers.