Sluiten

DEWOLFF – DONDERDAG 6 DECEMBER

6 december, 2018, zaal open: 20:00 aanvang: 20:00 eindtijd: 02:00
Prijs € 20,50 (incl. servicekosten)

Het driekoppige rock ’n rollmonster uit het diepe zuiden van Nederland komt terug naar het Noorden! DeWolff rockt deze keer venue EM2.

DeWolff is een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. De band werd geboren in 2007 met de toen nog tieners Pablo van de Poel (zang/gitaar), broertje Luka van de Poel (drums) en Robin Piso (Hammond orgel). Op een dieet van Jimi Hendrix, The Doors en Led Zeppelin zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land.

Live fenomeen

DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam. Een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels zes studioplaten en een liveplaat op zak. Deze band live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit.

Thrust

Begin 2018 bracht de Limburgse band haar zesde studioalbum Thrust uit. Met “diepere en minder zweverige teksten en nog altijd moddervette ouderwetse solo’s op Hammond en gitaar. Daar waar het gevaar in rechtse hoek zit, komt Thrust aan als een linkse directe.” (OOR)

Dit optreden is in samenwerking met de Oosterpoort.

De ticketverkoop verloopt via de Oosterpoort. Koop je tickets hier.

Kijk hier voor het Facebook evenement.