de Koots EP Release - EM2 Groningen
^

de Koots EP Release

Datum: 09/06Deur open: 20:00
Prijs: €5Genre: Nederpop, Retropop, Poprock

Na ruim twee jaar keihard zwoegen is het zover, de Koots debuut EP: Volgende Keer Beter. Zondag 9 juni vieren ze dit met jou in de EM2. Een zwoele zomeravond samen met Astronaut en Marit Nygard, propvol Indie, in je moerstaal!

EP releaseparty de Koots

de Koots
Dansbare en energieke Nederlandstalige popmuziek propvol humor waar alles, van de kinderwagens tot aan de kunstheupjes, van gaat bewegen. Deze gezellige jongens zijn groovy, maar ook goofy. Verwacht catchy gitaarrifjes, een strakke ritmesectie en refreintjes die weken blijven hangen. De Koots zullen jou aan het dansen krijgen in hun wereld waar humor en gezelligheid centraal staan. En dat is het natuurlijk waard!


Astronaut
Astronaut is het muzikale project van songwriter, dagdromer en amateur filosoof Pelle Bast. De liedjes van Astronaut zijn compromisloos en zoeken naar naïviteit in haar beste vorm. Met humor en lichtheid worden grootse thema’s als seks, liefde en de kosmos bezongen, bevraagd en bespot. De Nederlandstalige teksten getuigen van filosofische diepgang, gebracht met Achterhoekse nuchterheid.


Marit Nygård en de Medemensen
Marit Nygård (2002) schrijft op wat haar raakt, en in een combinatie tussen kleinkunst en popmuziek komen daar blije, boze, verdrietige of hoopvolle maar vooral eerlijke liedjes uit. Ze is op zoek naar contact, naar goedkope huismerk wijn, naar een bestaan als eenmansorkest; wie goed luistert krijgt een kijkje in het leven van een student die zich worstelt door het volwassen worden, de liefde en een veranderende wereld. Sinds kort staat ze niet meer enkel in haar eentje op het podium, maar heeft ze haar supportband De Medemensen om zich heen verzameld. Ze is onderdeel van het talentontwikkelingstraject Hit The North 2023 en speelt al in verscheidene zalen in Noord-Nederland.


TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: € 5,- (excl. servicekosten)
Deur: € 7,50,-

EM2 open: v.a. 14:00

Deur open: 20:00
Marit Nygård en de Medemensen: 20:30
Astronaut: 21:45
de Koots: 22:45

Restaurant open: 17:00-20:00

ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!