CT HEIDA & BAND

Datum: 15/10Deur open: 20:00
Prijs: €10Genre: Blues // jazz // soul // pop // gospel // country

Eén van de Grande Dames uit Groningen komt weer op het podium! Samen met haar band zoekt CT de sound die het beste bij het nummer past, met invloeden uit de soul, blues, jazz, pop, rock en country. Haar stem en pianospel zijn karakteristiek voor meerstemmige, catchy, groovy liedjes. Noem haar muziek Americana CT-style.

CT’s carrière begon daar waar andere muzikanten van dromen. Als beginnende muzikante werd  ze door de Amerikaanse band IPSO FACTO gevraagd om bij hen te komen spelen en toerde  ruim een jaar lang door de States. 3 jaar geleden verscheen CT’s debuutalbum Little Woman. Een nieuwe album is in de maak.

Let us Introduce to you : THE BAND  

Ann Faverey: contrabas. Groovy Lady Lowfrequency. Ze begon als gitariste, maar toen ze de  contrabas ontdekte kon ze niet meer terug. Een Powervrouw, die ooit de persoonlijke  aanmoedigingsprijs won in de voorronde van de Grote Prijs van Nederland.  Han Latupeirissa: percussie + klein acoustische drumstel. Deelt soepele klappen uit op  cajon, conga’s en aanverwant slagtuig. Leerde het vak van Nippy Noya, vormt samen met  Faverey het lenig fundament van de band. 

Koen Jongsma: gitaar, backing vocals. Funky & Rocksteady, doet dat je-ne-sais-quoi  dingetje dat maakt dat je voeten niet stilstaan. 

Mervyn Gerds: gitaar, backing vocals. Mr. Multiplayer; wizard op snaar en toets, met bereik  van c tot cis viergestreept. 

Arnout Arkenbout is op deze avond uitgenodigd als gastmuzikant op hammond orgel.

Tijden
tot 20.00 keuken open
20.00 Aanvang
21:00 Start band
00.00 Einde 

Aanvullende info
>> Aan de deur wordt de Corona-Check-App gehanteerd. Bezoekers dienen in bezit te zijn van een geldende QR code. Indien dit niet het geval is, kan de aanschafwaarde van de ticket NIET worden teruggevraagd. 

>> Er kan van te voren gegeten worden. De keuken sluit om 20.00. Maak AUB een reservering.


Tickets
Voorverkoop: € 10,- (excl. servicekosten)