Sluiten

CATS LIKE TO RUMBLE IV – ROCKABILLY – ZATERDAG 18 MEI

18 april, 2019, zaal open: 16:00 aanvang: 16:00 eindtijd: 03:00
Prijs € 15,- (excl. servicekosten)

Ready, set, Rumble! De suède schoenen kunnen weer uit de kast, want het is tijd voor de 4e editie van Cats like to Rumble.

Rockabilly, oldtimers, jive-dansers, rockers en rollers, ben jij ook een paar decennia te laat geboren? Dan is dit een avondje voor jou! De eerste namen zijn bekend, maar de lijst wordt nog uitgebreid dus hou deze pagina in de gaten!

Lil’ Sal & the Wildtones:
Sinds de debuut vinyl EP op Tombstone records is Lil’ Sal and the Wildtones, met hun grooving Bop en rauwe rockabilly al een gevestigde naam binnen de scene. Ze zijn de eerste Nederlandse band op het prestigieuze WILD-records waar ze in de zomer van 2017 hun eerste cd op dit label naar buiten brachten. Lil’ Sal brengt energieke shows met muziek geworteld in de jaren ’50 en ’60 maar tot de dag van vandaag niets minder dansbaar. Een show die je mee gemaakt wilt hebben.

Tiffany & The Rhythm Boys:
Tiffany; een klassieke schoonheid die je met haar krachtige stem en authentieke verschijning meeneemt terug in de tijd. Geïnspireerd door zangeressen als Patsy Cline, Etta James, Marie Knight en Ann Cole, een Fujiyama mama die de coolste kikkers doet dooien.

Authentieke traditionele Amerikaanse muziek uit de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw. Tiffany en d’r Rhythm boys spelen een mix van rockabilly, rhythm and blues, hillbilly en western swing. Soms ingetogen en intiem, soms uitbundiger, nu en dan opzwepend, maar altijd met liefde en passie voor de muziek.

Naast de muzikale programmering:
Bigsby, the singin’ barber komt langs met zijn pop-up-barbershop. Laat je in ’50s stijl knippen door deze schaar-kunstenaar!

 

Koop hier je ticket.