BÖKKERS – DONDERDAG 14 NOVEMBER

Datum: 14/11

Deur open: 19:30

De band springt in het gat dat Normaal heeft achtergelaten”, aldus Trouw.

Bökkers, de viermansformatie uit het Sallandse Heino, is met haar opruiende rechttoe-rechtaan rock ’n roll hard op weg heel Nederland te veroveren. Donderdag 14 november brengt Bökkers een energie naar EM2 die je maar zelden tegen komt. Rock zoals rock hoort te zijn.

Kroonprinsen van de dialectrock
De Overijsselse rockband rond Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vijf studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk. De mannen zijn uitgegroeid tot een compleet op zichzelf staande rockmachine à la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top. Met hun liveshows weten ze het publiek altijd omver te blazen; in iedere zaal, op elk dorpsfeest, maar ook op festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert at Sea. Zo smerig, eigenwijs en ondeugend dat je er onmiddellijk van gaat houden als ware het je eigen bloed.

Leaven in de Brouweri-je
Eind maart voegen de heren alweer hun 6e studioalbum toe aan het repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt Leaven in de Brouweri-je lekker landelijk. De single Duutse Grens heeft de weg naar het publiek al gevonden, de andere nieuwe nummers worden spectaculair gepresenteerd in de Grolsch brouwerij in Enschede.

Dit concert is in samenwerking met De Oosterpoort. Koop hier je tickets.

Bekijk hier het Facebook evenement.

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!