Black Bottle Riot - EM2 Groningen
^

Black Bottle Riot

Datum: 23/04Deur open: 20:30
Prijs: €€ 12,50 Genre: Blues rock

Een band die al een tijd hoog op ons lijstje staat. Want de barn-ambiance en akoestiek van EM2 samen met de ongepolijste bleus rock van deze outlaws? Dat wordt een perfect match! Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van Black Bottle Riot een stomende rockmachine.

De Nijmeegse rockband Black Bottle Riot stond afgelopen jaren op vele binnenlandse en buitenlandse podia. Zo stonden op festivals als Rockin’ Park, Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole. Hun live shows worden omschreven als, energiek, bezield, strak en ongepolijst. Ook speelde de band supports voor o.a. ZZ Top, Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry.

In 2019 brachten de heren hun vierde album “Fire” uit. Black Bottle Riot klinkt op deze plaat als herboren. De muziek van Black Bottle Riot doet denken aan artiesten zoals: The Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd en Tom Petty.

Black Bottle Riot bestaat uit:
Simon Snel (zang, gitaar)
Mike Sedee (gitaar)
Jaap van den Berg (bas)
Mark Weerts (Drums)

TICKETS & TIJDEN


Voorverkoop: € 12,50,- (excl. servicekosten)
Deur: € 15,-

Restaurant open: 17:00-20:00

Deur open: 19:30
Start band: 20:00

ETEN?


Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

We werken deze avond via counterservice, zo kun je je pizza bestellen en vers van de pers ophalen aan de bar. Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!