GECANCELLED: BERLIN [SYNCHRONIZED] LOU REED SPECIAL

Datum: 09/05

Deur open: 21:30

Prijs: € 20,-

Genre: Rock

Helaas is dit evenement geannuleerd wegens restricties vanuit de overheid mbt het indammen van het  Corona-virus. We zijn bezig met een vervangende datum. 

Unfortunately because of government restrictions, due to Corona-Virus, this event is cancelled. We are looking for a replaceable date. 

‘Lou heeft een manier gevonden om de werkelijkheid van de straat in schoonheid om te zetten.’ (Bob Enzrin).

Beeldend kunstenaar Emiel Sikkema is na achttien jaar weer terug met een nieuwe multimedia productie, opgedragen aan Lou Reed; de Baudelaire van de Rockmuziek.

In deze productie speelt Sikkema na vijfendertig jaar weer samen met Wieko Timersma. Beiden zijn voormalige leden van de Groningse band Dark Ravens of Dance (met o.a. Peter Smidt als zanger), opgericht in 1979. Deze vernieuwende band bestond een paar jaar, tot ongeveer 1984. Ze traden regelmatig op in Groningen, onder andere als voorprogramma van The Sound en Psychedelic Furs.

De productie Berlin [Synchronized], is een bewerking van het album Berlin, één van de meest besproken artistieke creaties van Lou Reed. Door inzet van hedendaagse digitale audio en video- en animatie technieken wordt het literaire nalatenschap van Reed uitgebeeld. Het eerste deel van het concert vertelt een muzikaal en visueel verbonden verhaal dat als opmaat dient tot het hoofdthema Berlin, met o.a. ‘Wating For My Man‘, ‘Venus In Furs‘ en ‘Sweet Jane’.

Band
Arjen Kolkman (zang)
Wieko Timersma (gitaar)
Emiel Sikkema (gitaar & video)
Saro Paradiso (bas)
Sebastiaan Wiering (cello)
LielianTan (drums)

Tickets
Voorverkoop: € 20,- (excl. servicekosten)
Deur: € 25,-

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!