✰BERLIN [SYNCHRONIZED] Premiere ✰ DEDICATED TO LOU REED✰

Datum: 16/10Deur open: 21:30
Prijs: €23

Lou heeft een manier gevonden om de werkelijkheid van de straat in schoonheid om te zetten.’ (Bob Enzrin). Beeldend Kunstenaar Emiel Sikkema is na achttien jaar weer terug met een nieuwe multimedia productie, opgedragen aan Lou Reed; de Baudelaire van de Rockmuziek.

In deze productie speelt Sikkema na vijfendertig jaar weer samen met Wieko Timersma. Beiden zijn twee voormalige leden van de Groningse band Dark Ravens of Dance, (met o.a. Peter Smidt als zanger), opgericht in 1979. Deze vernieuwende band bestond een paar jaar, tot ongeveer 1984. Ze traden regelmatig op in Groningen, onder andere als voorprogramma van The Sound en Psychedelic Furs.

De productie Berlin [Synchronized], is een bewerking van het album Berlin, één van de meest besproken artistieke creaties van Lou Reed. Door inzet van hedendaagse digitale audio en video- en animatie technieken wordt het literaire nalatenschap van Reed uitgebeeld. Het eerste deel van het concert vertelt een muzikaal en visueel verbonden verhaal dat als opmaat dient tot het hoofdthema Berlin, met o.a. ‘Wating For My Man‘, ‘Venus In Furs‘ en ‘Sweet Jane’.


Orkest:
Arjen Kolkman (zang)
Wieko Timersma (gitaar)
Emiel Sikkema (gitaar & video)
Saro Paradiso (bas)
Sebastiaan Wiering (cello)
LielianTan (drums)

Tijden
tot 20.00 keuken open
20.00 Aanvang
21:30 Start band
00.00 Einde 

Aanvullende info
>> Aan de deur word de Corona-Check-App gehanteerd. Bezoekers dienen in bezit te zijn van een geldende QR code. Indien dit niet het geval is, kan de aanschafwaarde van de ticket NIET worden teruggevraagd. 

>> Er kan van te voren gegeten worden. De keuken sluit om 20.00. Maak AUB een reservering.


Tickets
Voorverkoop: € 23,- (excl. servicekosten)