✰ BLUES SUNDAY ✰ VAN LIER experience✰

Datum: 10/10Deur open: 21:30
Prijs: €10Genre: Blues

Op Blues Sunday mogen wij Hans van Lier ontvangen! Hans van Lier is een bluesgitarist met Groningse wortels. Op zijn eigen album speelt hij samen met ex- Rolling Stone Mick Taylor en Double Trouble, de begeleidingsband van Stevie Ray Vaughan.

Van Lier Experience
Richard Koster – vocals/harmonica
Harry van Lier – vocals/bass
Hans van Lier – guitar
Bennie Timmer – guitar
Harrie Groenewold – drums

Koop je kaarten HIER

In 2016 stopt Hans met Hans van Lier & the Sidekicks en gaat hij verder met de Hans van Lier Band, samen met Laurens Leeuw en Harrie Groenewold.De Hans van Lier Band heeft in oktober 2017 een cd uitgebracht genaamd ‘Good Wine Needs No Bush’. Met daarop 11 eigen nummers aan de hand van o.a. Hans en Lou, en twee covers. Lou neemt de meeste vocalen voor zijn rekening, Hans zingt er drie en gastzangeres Petra Coolman neemt ook een nummer voor haar rekening. De cd is te koop bij alle goeie platenzaken van Nederland, en ook te beluisteren op iTunes en Spotify. 

In 2020 heeft Hans nog een online-album opgenomen ‘Two Lonely People’ met tien nummers met o.a. covers van Sweet Home Chicago, Satisfaction en Johnny B. Goode. Deze keer neemt hij alle vocals voor zijn rekening.

EM2 venue, Suikerlaan 6, Groningen
Zaal open 19:00uur
Start band 20:00uur
VVK 10+fee
Deur 15euro