EM2 presenteert: The Barn Stage

BANDS UIT HET NOORDEN GEVRAAGD!

Wij zien weer licht aan het einde van de tunnel.

Door de aanstaande versoepelingen draait de EM2 programma-kamer weer op volle toeren. Helaas zijn er tijdens “het Corona jaar” in Groningen een aantal podia verdwenen die onmisbaar waren voor het live-circuit.
Zonde, want de live performances hebben het juist zwaar te verduren gehad in deze tijden. Waar kunnen zij straks heen?
EM2 wil daarom de live-beleving júíst weer op het podium hijsen en het publiek laten genieten van muziek uit eigen regio. 

EM2 introduceert The Barn Stage; Een support programma dat bands en acts uit Groningen en de rest van Noord Nederland de kans biedt om te shinen op het podium van de EM2. 

Tijdens de lockdown heeft EM2 Venue een verbouwing gehad. Door een heus balkon is de zaal uitgegroeid tot de grootste concertzaal van Noord Nederland die gebouwd is voor popmuziek. Door de speciale akoestiek heeft EM2 ook nog eens de best klinkende zaal van Noord Nederland voor moderne muziek. Er zijn verschillende mogelijkheden voor optredens. Van kleine intieme optredens voor 50 bezoekers tot concerten tot 1000 bezoekers. Van alles is hierin mogelijk.

Naast een goed verzorgd podium helpt de EM2 de bands ook mee in promotie en eventueel productie. Naast the Barn Stage zijn er voorprogramma’s gevraagd voor grotere concerten die weer in 2022 gepland staan.

Geïnteresseerde bands kunnen zich inschrijven vóór 10 mei 2021.
De EM2 selecteert vervolgens de bands voor het nieuwe programma 2021/ 2022. 
Wil je op de hoogte blijven van alle concerten en andere activiteiten van de EM2 Venue? Schrijf je dan hier in voor de EM2 nieuwsbrief.