Sluiten

BLOG #3 VERKENNEN VAN HET TERREIN

EM2 TEEVEE #1 Verkennen van het terrein

Waar komen jullie te staan en zijn jullie daar de enigen?!? In de eerste aflevering van EM2 TEEVEE geven we doormiddel van een informatief en vermakelijk filmpje dat we hebben opgenomen op het Suikerunie terrein een antwoord op deze vragen.

Andere initiatieven die zich op het terrein gaan vestigen:

Rebel Rebel Hostel

Dit containerhostel staat aan het begin van het terrein en beidt plaats aan 27 bedden. De kamers en de gemeenschappelijke ruimte zijn netjes en sfeervol afgewerkt. Kom je van buiten de stad en ga je een avondje uit in EM2? Je kan hier rollend naar toe!

Stadslab Groningen

Het Stadslab is een bedrijfsverzamelgebouw voor uiteenlopende ondernemers. Dit is tevens de uitvalsbasis van het jaarlijks terugkerend popfestival Kadepop.

Paradigm

Dé club van het Noorden op het gebied van elektronische dance muziek. Paradigm ontwikkelt op het terrein een duurzaam festivalterrein. Daarnaast organiseren ze feesten in het zeefgebouw.

MoBI

Een verplaatsbaar gebouw opgetrokken uit containers. Mobi biedt ruimte aan een platform voor hedendaagse kunst en presentatie instelling NP3. Een plek om te onthouden voor de liefhebbers van hedendaagse kunst.

De Campagne

De Campagne is een broedplaats voor bedrijven die zich richten op duurzame innovaties en ontwikkelingen. Een club van handige harry’s zet hier een autarkisch gebouw neer dat gemaakt is van voornamelijk hergebruikt bouwmateriaal.

Terra College

Op het achterterrein geeft het Terra College vorm aan het onderwijs van de toekomst. Hier is ruimte voor innovatie, praktijk en duurzame bedrijfsvoering.