Virtual Venue - EM2 Groningen
^

Virtual Venue

EM2 Virtual Venue

De huidige tijd vraagt om moderne oplossingen. Met een online events kan je je boodschap blijven verkondigen. In enkele gevallen is een samenkomst onvermijdelijk of is er de wens naar een opname die niet op eigen locatie kan worden gemaakt omdat deze niet toereikend is. EM2 virtual Venue biedt de oplossing in de vorm van hybride evenementen op maat. 

Naast vergaderingen en presentaties zijn ook congressen op afstand nu aan de orde van de dag. Doordat EM2 ruimte biedt voor meerdere settingen, kunnen verschillende onderdelen in één keer worden opgenomen en worden uitgezonden. Zo kan je de interactie met de kijker blijven prikkelen. Samen met ons team van specialisten staan samen met u te komen tot een succes.

EM2 Venue is een unieke sfeervolle ruimte die normaal gevuld is met concerten en evenementen. De specificaties van de zaal zijn ideaal voor een pop-up filmstudio voor bedrijven, instanties en organisaties die hun boodschap online of digitaal willen verkondigen. Te denken aan presentaties met verschillende sprekers, hybride congressen en seminars, vergaderingen of een ‘online team-avondje’. 

We hebben hiervoor een team van specialisten. Zij bieden een professionele uitrusting inclusief camerawerk en geluid. Ook kunnen zij begeleiding bieden in het ‘live’ gaan en de regiefunctie vervullen.

Wat bieden wij aan:

Het team van EM2 stelt de hoogste prioriteit aan een hygiënische omgeving. De actuele richtlijnen van RIVM/ WHO/ Veiligheidsregio Groningen zijn hierin leidend.

Neem gerust Contact op voor een vrijblijvende offerte.

Starttarief va €750

Lees meer over EM2 Hybride events