Sluiten

MOGELIJKHEDEN

De EM2 biedt ruimte en energie. Dit delen we graag met anderen. Daarom is de zaal van de EM2 geschikt gemaakt voor een breed scala aan zaalverhuur en evenementen.

Van openbare culturele activiteiten tot bedrijfsfeesten, congressen, seminars en trouwpartij. Veel is mogelijk. Doordat de zaal opdeelbaar is en over een uitzonderlijke goede akoestiek beschikt, kan je er makkelijk terecht voor intieme gelegenheden vanaf 20 personen tot grote bijeenkomsten, concerten en uitvoeringen tot 800 personen. Buiten het gebouw zijn zelfs evenementen tot 10.000 personen mogelijk. Daarnaast is de EM2 (gelegen aan de Westelijke ringweg Groningen) uitstekend met de auto bereikbaar en is er een grote (gratis) parkeerplaats.
Daarnaast verzorgt de EM2 gewenst volledige catering arrangementen tot 800 personen. Van een kleine lunch tot een luxe 5 gangen diner op een prachtig gedekte tafel.
Daarnaast kan je bij ons terecht voor professioneel licht, beeld en geluid. Wij verzorgen ook de complete productie en denken graag mee om van jou evenement een succes te maken.

Maar wat wij geloven is dat jouw event pas echt bijzonder wordt wanneer we samenwerken. We denken mee, stemmen af en maken zichtbaar. Groots als het moet, klein als het is gewenst. Altijd professioneel en altijd met een persoonlijke touch. We doen namelijk niet aan massaproductie. We doen aan groot en fijn. 

Ruimtes

EM2 voor café

Sfeervolle en lichte ruimte met eigen bar en plaats voor 150 personen.
Door verloop in de vloer zeer geschikt voor presentaties en bijeenkomsten.

EM2 middenzaal

Het hart van de EM2 met een grote bar, ideaal voor een groot feest. Kan in combinatie met voor café worden ingezet.

Gehele EM2 ruimte

Als het achterste gedeelte erbij wordt betrokken is er een totaal vloeroppervlak van 600 m2. 450 personen zittend 800 personen staand.

Buiten bij de EM2.
Terras, lounge-tuin, terrein.

Om het gebouw heen is veel ruimte. We hebben een terras en de tuin van 4000m2 biedt veel mogelijkheden. Van een mooi bedrijfsfeest in festivalsetting tot een ongedwongen BBQ. Veel is mogelijk.

Bekijk hier de online Verhuur Brochure.

Bekijk hier de online Plattegrond. 

Kijk hier voor als je op zoek bent naar een trouwlocatie of invulling zoekt van de personeelsborrel rondom de feestdagen.

Kijk hier voor meer informatie over specificaties of prijzen.

 

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.
Dan ontdekken we of we bij elkaar passen, prikken een datum en kunnen we meteen aan de slag.