Sluiten

CATS LIKE TO RUMBLE – ZATERDAG 24 MAART

24 maart, 2018, zaal open: 16:00 aanvang: eindtijd: 03:00
Prijs € 15,-.

Op 24 maart stapt EM2 een tijdmachine in naar de roaring fifties & sixties. Gooi de krulspelden in het haar, trek de dansschoenen uit de kast and get your shaking booty’s over here want we zijn weer Back in Town! Het Rockabilly festival: Cats like to Rumble #3 wordt dan eindelijk een feit.

De eerdere edities van Cats like to Rumble bij de EMG waren een groot succes. Door de aanwezigheid van een fantastisch publiek en lekkere bands was er een bijzonder toffe sfeer. Nu op een nieuwe locatie en aan jullie de eer om de verse houten vloer in te wijden en op te schuren.

Op het program:

THE BLACKTOP ROCKETS (USA)

En daar zijn we best een beetje retetrots op want stilstaan met deze speciaal overgevlogen gasten is schier onmogelijk. Al twee decennia brengen ze klassieke rockabilly en Amerikaanse rock-n-roll met stijl en charisma. Ze combineren toffe melodieën met vette riffs en weten er dan ook nog een goed verhaal bij te vertellen. The Blacktop Rockets belichamen het vuur van de originele rootsmuziek en zodra ze op het podium staan zullen de heupen schudden en de voeten stampen!

THE GREENDOGS (NL)

Die komen niet met het vliegtuig maar gewoon met een busje, auto of op de fiets. Maar vergis je niet! Want ze spelen er zeker niet minder om! De passie voor Rockabilly spat er vanaf tijdens de optredens The Greendogs en ze weten met hun swingnummers dan ook altijd het publiek in vuur en vlam te zetten.

THE ESCALATES (NL)

Dit rockin’ trio zal er persoonlijk zorg voor dragen dat de dansvonken in het rond zullen springen tijdens Cats like to Rumble! Dat is The Escalates zeker toevertrouwd want dit stel jonge muziekhonden speelt plankgas en volle bak als ze optreden.

 

Kittens: Kinderen onder de 10 gratis, 10 t/m 17 €5.